20190911_083254

Σάββατο σήμερα 28 Μαρτίου και παρά  το γεγονός ότι είναι κανονικά ημέρα αργίας θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις νεότερες εξελίξεις με  τα μαθήματά μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι ήδη στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο έχουμε δημιουργήσει 41 ηλεκτρονικές  τάξεις για το σχολείο μας.

Πολλοί καθηγητές  και καθηγήτριες  σας έχουν δημιουργήσει μαθήματα στα οποία μπορείτε να μπαίνετε και να παρακολουθείτε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε  κάνει εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Όσοι συμμαθητές σας δεν έχουν κάνει δεν μπορούν να τα δουν και να τα παρακολουθήσουν.

Να είστε βέβαιοι πως η δουλειά μας πλέον άλλαξε μορφή και από εδώ και πέρα, ακόμα κι όταν επιστρέψουμε στο σχολείο, μεγάλο μέρος της δουλειάς  θα γίνεται με αυτόν το σύγχρονο τρόπο.

Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες που έχουν ήδη ηλεκτρονική τάξη είναι: Γ. Μπήτρος, Α. Γιαννούλης, Ν. Πετρίτου, Μ. Σύριγγα, Χ. Σαλαμούρας, Π. Πάλλας, Δ. Γιαννακόπουλος, Γ. Λιάπης, Κ. Παπαβασιλείου

Και από το τμήμα ένταξης είναι οι καθηγητές: Κ. Ζερβουδάκης, Μ. Κασιάρα, Μ. Παπλωματά.

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Από τη Δευτέρα οι καθηγητές σας θα ανεβάσουν μαθήματα και   κάποιοι καθηγητές/ τριες σας θα σας καλέσουν σε τηλεκπαίδευση. Θα προηγηθεί ειδοποίηση σας  στο προσωπικό email του καθενός.

Επειδή κάποιοι μαθητές ανέφεραν ότι δεν λαμβάνουν τα email  που στέλνουμε, ενημερώστε τους ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν μας έχουν δώσει email. Κάτι που πρέπει να κάνουν άμεσα.

Εύχομαι καλή συνεργασία σε αυτόν τον καινούργιο τρόπο δουλειάς που είναι πιστέψτε με πολύ ωραίος.

Για όσους δεν έχουν κάνει ακόμα εγγραφή θα προσπαθήσουμε κάποια μαθήματα να ανακοινώνονται στο site του σχολείου μας.

Βλέπετε πως η ζωή είναι απρόβλεπτη. Ακόμα κι ένας κορονοιός μπορεί να μας οδηγήσει να ζούμε και να εργαζόμαστε διαφορετικά. Έτσι μόνο μπορούμε να τον νικήσουμε. Και θα το κάνουμε.

Καλό απόγευμα, καλή Κυριακή.

Ο Διευθυντής  και καθηγητής σας

Γ.Μπήτρος.

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s