Έτοιμο το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας για να ανοίξει αύριο και να υποδεχθεί τους μαθητές και τις μαθήτριες  που είναι προγραμματισμένοι να έρθουν αύριο Δευτέρα 18 Μαΐου.

Ήδη από την Παρασκευή (15/5) το μεσημέρι σε προηγούμενες αναρτήσεις ανακοινώθηκε ποιοι μαθητές και μαθήτριες θα προσέλθουν αύριο Δευτέρα και ποιοι την Τρίτη. Επίσης ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των δύο πρώτων ημερών.

Στις αίθουσες  του σχολείου τα θρανία είναι τοποθετημένα όπως ορίζουν οι οδηγίες  του Υπουργείου, ενώ παρελήφθησαν από το Δήμο Αίγινας μεγάλος αριθμός αντισηπτικών, μάσκες και υγειονομικό υλικό.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε  τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αίγινας και Αντιδήμαρχο κ. Γ. Σκαλτσιώτη για τη δωρεά ενός θερμόμετρου απόστασης προς το  σχολείο μας.

Το κτίριο έχει απολυμανθεί και καθαριστεί. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους κολατσιό και νερό  διότι απαγορεύεται η λειτουργία  των κυλικείων στα σχολεία.

Επίσης οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να τηρήσουν οπωσδήποτε τις οδηγίες που θα λάβουν από  τους καθηγητές τους και να προσέξουν πολύ την ατομική τους υγιεινή.

Όσοι γονείς έχουν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες  στις οικίες  τους και δεν επιθυμούν τα παιδιά  τους να έρθουν σχολείο μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο και να υπογράψουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s