Τμήμα πιστοποίησης στην πληροφορική στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας.

 Τμήμα  υποστήριξης για  την πιστοποίηση στη γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών λειτουργεί από  τον Ιανουάριο  στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναφέρεται μόνο σε μαθητές  Γ’ Γυμνασίου και σκοπό έχει  την απόκτηση  Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής, ύστερα από εξετάσεις στις οποίες  θα πάρουν μέρος οι συμμετέχοντες μαθητές.
 Το  τμήμα λειτουργεί σε εβδομαδιαία  βάση με τρίωρο μάθημα που παρακολουθούν  13  μαθητές της Γ΄Γυμνασίου.
  Το πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια των ΕΣΠΑ 2014 -2020

Νέα υποδιευθύντρια στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας

DSC_0005-mirogianniΗ φιλόλογος καθηγήτρια κ. Νεκταρία Πετρίτου είναι η νέα υποδιευθύντρια  του 2ου Γυμνασίου Αίγινας σύμφωνα με την πράξη 1/22-1-2019  της αρμόδιας υπηρεσίας  του ΠΥΣΔΕ Πειραιά.

Η κ. Πετρίτου ήδη ανέλαβε  τα καθήκοντά της. Να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη φορά  στην ιστορία  του 2ου Γυμνασίου Αίγινας που αποκτά θέση υποδιεύθυνσης. Αυτή η θέση δημιουργήθηκε με  πρόσφατο νόμο  του Υπουργείου Παιδείας για όσα σχολεία έχουν πάνω από 120 μαθητές.

Της ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα  της καθήκοντα.